новини

В Академії оголосили прізвища кращих офіцерів, які здобуватимуть оперативний рівень підготовки

04.07.2021 12:37

У Національній академії Національної гвардії України завершився відбір кандидатів для здобуття оперативного рівня підготовки. Протягом тижня військовослужбовці зі всієї України з різних силових структур проходили вступні випробування, аби навчатися в Академії НГУ.

Під час засідання приймальної комісії  т.в.о. начальника Національній академії НГУ генерал-майор Олександр Морозов оголосив протокол комісії, в якому вказані прізвища офіцерів, що успішно здали вступні випробування:

«Вітаю офіцерів, які успішно пройшли всі вступні випробування та зараховані для навчання в магістратурі Академії. Навчання – важливий крок у кар’єрі кожного офіцера і ставитися до нього необхідно з великою відповідальністю. Для офіцерів, що успішно пройдуть підготовку та завершать навчання – це стане значною перевагою в подальшій службі та зростанні по кар’єрних сходах. Я хочу побажати, щоб ваше рішення, яке ви прийняли і щойно реалізували, в подальшому слугувало вам, як у кар’єрному зростанні, так і в особистому житті».

Загалом на навчання до Академії Національної гвардії України цього року вступали офіцери Нацгвардії, Збройних Сил України та інших військових формувань. Вони навчатимуться на денній та заочній  формах навчання.

 

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікацій НА НГУ