новини

В Академії підбили підсумки інспектування навчального закладу

21.10.2020 15:35

В Академії Нацгвардії закінчила свою роботу комісія з Головного управління Національної гвардії України.

Очолив комісію заступник командувача генерал-лейтенант Юрій Лебідь. Представники інспекції протягом двох тижнів перевіряли стан діяльності навчального закладу.

Члени комісії зазначили про загальний розвиток у всіх напрямках та здатність навчального закладу до виконання завдань за призначенням. Особливу увагу звернули на об’ємний розвиток навчально-матеріальної бази. За останні роки збільшено використання новітніх тренажерів, мультимедійного обпадання у навчанні курсантів. Суттєво покращені житлово-побутові умови для  розміщення та проживання особового складу.

Представники головного управління перевіряли всі галузі служби та. Кожен офіцер дав об’єктивну оцінку спираючись на результати по кожному напрямку.

«Офіцери управління працювали, аби об'єктивно оцінити діяльність військового вишу. Членам комісії хочу висловити слова вдячності за ту роботу, яка була проведена. Є над чим працювати і з вашою допомогою будемо вдосконалюватися», - зазначив начальник Академії Нацгвардії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ