новини

В Академії підвели підсумки діяльності наукового товариства та визначили завдання на наступний навчальний рік

14.10.2024 11:04

У Національній академії Національної гвардії пройшли загальні збори наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, ад'юнктів, докторантів і молодих вчених.

У роботі засідання взяли участь 96 учасників: керівники наукових гуртків, представники кафедр, факультетів, науково-організаційного відділу, ад’юнктури та докторантури, студентів, курсантів, слухачів, ад'юнктів, докторантів і молодих вчених.

З вітальним словом відкрив засідання наукового товариства заступник начальника Академії з наукової роботи полковник Руслан Кайдалов. Він привітав учасників засідання з початком 2024-2025 навчального року та побажав всім успіхів у науковій діяльності: «Сьогодні ми зібралися щоб обговорити питання оновлення складу товариства, кандидатур на подання стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених. Також на порядку денному є підвести підсумки роботи докторантури та ад’юнктури, обговорити питання винахідницької і раціоналізаторської роботи та визначити основні завдання наукового товариства на наступний навчальний рік. Усім бажаю успіхів та наполегливої роботи».

Під час засідання були підведені підсумки роботи наукового товариства за 2023-2024 навчальний рік, вирішенні організаційні питання планування та функціонування Наукового товариства молодих науковців Академії у 2024-2025 навчальному році, налагоджена комунікація між новими членами наукового товариства.

За результатами одноголосного відкритого голосування було обрано новий склад Ради наукового товариства: голову наукового товариства, заступника голови наукового товариства, секретаря наукового товариства.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ