новини

В Академії показали унікальний автобус для підготовки психологів (відео)

18.04.2020 14:46

Національна академія Національної гвардії України отримала сучасний і високотехнологічний мобільний центр психологічної підтримки. Він буде використовуватись у навчальному процесі підготовки майбутніх психологів. Його унікальність полягає в тому, що він надає змогу забезпечувати багаторівневу систему заходів психологічного супроводу під час виконання службово-бойових завдань. Мобільний центр розроблений фахівцями психологічної служби та обладнаний на базі автобуса Богдан.

Даний автобус не має аналогів в інших військових формуваннях і правоохоронних органах України. Цей автобус надає змогу психологам працювати в польових умовах та використовувати автоматизований психодіагностичний комплекс «Психологічна готовність до екстремальних видів діяльності» з використанням планшетів.

В салоні автобусу створено комфортні та безпечні умови для проведення заходів психологічного забезпечення. Мобільний центр психологічної підтримки дозволяє працювати в умовах низьких та високих температур, для цього в автобусі встановлені відповідні засоби.

Для активного використання мобільного центру психологічної підтримки в навчальному процесі в Академії було створено навчальний фільм. Його мета ознайомити навчаємих з комплексом та його можливостями.

Щоб дізнатися більше, чим ще унікальний даний комплекс та якими новітніми засобами він оснащений дивіться наше відео.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НГУ