новини

В Академії постійно покращують умови навчання. Цього разу ввели в експлуатацію поверх після поточного ремонту

19.06.2020 15:21

 

У Національній академії Національної гвардії України регулярно проводиться будівництво та ремонт адміністративних будівель та навчальних корпусів. Від початку 2020 року було відремонтовано та відкрито нові приміщення для відділення психологічного забезпечення, лінгафонні аудиторії та приміщення логістичного напрямку. А в навчальному центрі ввели в експлуатацію гуртожиток для офіцерів та медичний пункт. Покращення матеріальної бази дозволяє навчати та проводити роботу з особовим складом у комфортних умовах.

Нещодавно відбувся поточний ремонт учбово-адміністративного корпусу Академії, де знаходяться кафедри тактики і тактико-спеціальної підготовки. Відремонтували основне приміщення загального користування та допоміжні приміщення сьомого поверху.  Всі роботи було здійснено в півторамісячний термін.

За час ремонту була проведена низка робіт. Зокрема, встановлена сучасна стеля за системою «Armstrong», площею 350 квадратних метрів. Повністю замінено систему освітлення, оновлено систему протипожежної безпеки. Стіни, площею 600 квадратних метрів, облицьовано гіпсокартоном та пофарбовано у приємний світлий відтінок. На них відтепер розміщені сучасні стенди на клік-системах. Підлогу, площею в 350 квадратних метрів, укладено новою плиткою. Встановлені нові вхідні двері до службових приміщень та навчальних аудиторій. Проведено також оздоблювання порталами з нержавіючої сталі вхідних груп до ліфтів.

Крім того, було проведено перепланування допоміжних приміщень, які розподілено на чоловічу та жіночу зони. Встановлено систему вентиляції, освітлення, а також систему опалення у вигляді сучасних радіаторів. Облицьовано стіни та стелю, покладено підлогу, встановлено систему водопроводу, зокрема, гаряче водопостачання, а також систему  водовідведення.

Офіцери, курсанти та службовці запевняють, що давно чекали на оновлене приміщення, а новий ремонт сприятиме більш комфортному навчанню.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ