новини

В Академії потужний потенціал для занять спортом – Сергій Лещеня під час перевірки фізичної підготовки

30.09.2020 08:29

У Національній академії Національної гвардії України проходить перевірка стану фізичної підготовки. Перевірку проводять представники Головного управління  Національної гвардії України. Очолює комісію начальник відділу фізичної підготовки та спорту полковник Сергій Лещеня.

Під час інспектування комісія перевіряє організацію фізичної підготовки. Вона включає планування, підготовку керівників, контроль проведення всіх форм занять з фізичної підготовки.

Протягом першого дня комісія оглянула навчально-матеріальну базу Академії з фізичної підготовки та спорту,  а саме: зал з кросфіту, рукопашного бою, ігровий зал,  тренажерний комплекс, майданчик для ігрових видів спорту, майданчик для бігу на різні дистанції та занять силовими вправами та майданчики для проведення спортивно-масової роботи. Представники Головного управління відвідали заняття, на яких займаються курсанти під час занять  з фізичної підготовки, а також оглянули організацію спортивної та секційної робіт.

«Ми перевіряємо і навчальні заняття, і спортивно-масову роботу, і документи з організації та планування занять. Загалом, навчально-матеріальна база Академії знаходиться на належному високому рівні і для військовослужбовців Академії створені усі умови для всебічного розвитку фізичної підготовки», - зазначив начальник відділу фізичної підготовки та спорту ГУНГУ полковник Сергій Лещеня. 

Наприкінці кожного дня комісія підводить підсумки за день та оцінює стан фізичної підготовки.

Сьогодні представники Головного управління  Національної гвардії України відвідають навчальний центр Академії. Вони перевірять технічний стан спортивних об’єктів навчально-матеріальної бази кафедри фізичної підготовки та спорту та проконтролюють проведення навчальних занять.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ