новини

В Академії працює інспекторська перевірка діяльності навчального закладу

11.08.2021 11:27

Інспекторська комісія від Головного управління Національної гвардії України призначена для перевірки виконання заходів відповідно плану усунення недоліків, виявлених під час інспектування у жовтні минулого року, оцінки стану діяльності навчального закладу та надання допомоги у разі виникнення проблемних питань. Очолює комісію начальник відділу інспектувань ГУНГУ полковник Олег Шишкін.

«Основну увагу будемо звертати завдання інспекційної групи – дати адекватну оцінку дотриманню всіх вимог та законів. Ми повинні об’єктивно оцінити, як працюють усі реформи, які ми впроваджуємо. І за необхідності скорегувати нашу спільну роботу у взаємодії», – зазначив полковник Олег Шишкін.

Протягом тижня члени інспекторської комісії вивчатимуть та аналізуватимуть наступні напрямки: стан бойового чергування, освітнього процесу, наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності, бойової підготовки, навчально-матеріальної бази, роботи з особовим складом, психологічного забезпечення, кадрової роботи, озброєння та військової техніки, тилу, квартирно-експлуатаційного та медичного забезпечення, служби військ, охорони праці, екологічної безпеки, організації діяльності з питань запобігання і виявлення корупції, організації виконання наказів, директив та розпоряджень командувача НГУ та ін.

«Наша головна мета – виконати визначені завдання у визначені терміни. У кожного з вас є своя зона відповідальності, налаштовую усіх офіцерів Академії на плідну роботу та взаєморозуміння. Бажаю плідної роботи та гарних результатів», – звернувся до присутніх т.в.о начальника Академії генерал-майор Олександр Морозов.

Зазначимо, що інспекторська група працюватиме як у пункті постійної дислокації, так і у навчальному центрі.

По закінченню інспектування у навчальному закладі відбудеться підведення підсумків роботи комісії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ