новини

В Академії пройшла церемонія нагородження команди «НА НГУ» з міні-футболу

19.01.2021 09:12

В Національній академії Національної гвардії України відбулось нагородження команди Академії з міні-футболу. Нагадаємо, команда Академії в другій лізі посіла третє місце та стала бронзовим призером на фінальних іграх чемпіонату Харківської області з міні-футболу на Кубок ФК «Універ». Загалом брало участь 10 команд.

До складу команди входить 18 військовослужбовців. Тренували  команду офіцери кафедри фізичної підготовки та спорту - підполковник Юрій Белошенко, капітани Олексій Конєв та Артем Корольов.

Нагородили військовослужбовців начальник відділу фізичної підготовки департаменту професійної підготовки ГУ НГУ полковник Андрій Мелешко та заступник начальника Академії, голова спортивного комітету полковник Сергій Мартиненко.

«Футбол – це один із масових видів спорту. Головне, що ви згуртована команда, яка приносить доволі гарний результат. Для Академії – це досягнення. Я вас вітаю і бажаю успіхів у досягненні майбутніх перемог», - звернувся до присутніх полковник Андрій Мелешко. 

Під час заходу команда була нагороджена Кубком та дипломом, а кожен учасник медаллю та цінними подарунками.

«Наша команда дуже насичено тренується, адже для цього в Академії створені всі умови. Крім того, до кожного учасника в команді потрібно знати підхід, хто саме в чому найсильніший – це щоб досягти гарного результату під час ігор.  Ми взагалі завжди перед собою ставимо найвищі завдання і наша перемога – це результат нашої праці», - розповідає капітан команди сержант Олександр Сак.

Таким чином, наша команда здобула право виступати в першій лізі чемпіонату Харківської області. Наступний турнір за 39 кубок ФК «Універ» відбудеться наприкінці січня.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ