новини

В Академії пройшли заняття з сержантським та старшинським складом

20.01.2021 16:17

У Національній академії пройшли заняття з індивідуальної підготовки з сержантським та старшинським складом. Заняття проведені під керівництвом головного старшини Академії Олексія Страхова. Мета занять - підвищення ефективності індивідуальної роботи та забезпечення виконання завдань за призначенням, підтримання належного рівня військової дисципліни.

На початку занять було проведено заслуховування сержантського складу Академії. Гвардійці ставили питання стосовно повсякденної та службової діяльності та отримали відповіді на всі запитання.

«Сержант – це помічник командира, наставник солдата, лідер. І тільки завдяки тренуванням сержанти формують сильний та злагоджений колектив», – наголосив головний старшина Академії старший прапорщик Олексій Страхов.

Крім того, були проведені заняття з тактичної підготовки військ, інженерної, вогневої, фізичної підготовки, військової топографії. Зазначимо,  з 2021 року такі заняття проводяться щомісячно.

«Сьогоднішні заняття сприяють практичній навченості молодших командирів. Саме сержанти керують підрозділами, первинною ланкою, навчають та виховують підлеглих. Вони власним прикладом демонструють дисциплінованість», - зазначив старший прапорщик В’ячеслав Белінський.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ