новини

В Академії пройшли збори командирів рот

20.09.2021 15:25

У Національній академії Національної гвардії України пройшли збори командирів рот. У заході взяли участь офіцери із батальйону забезпечення навчального процесу.

Викладачі Академії провели з командирами рот заняття зі стройової, методичної, фізичної, тактичної, професійно-психологічної, правової та військово-медичної підготовки. Акцентували увагу також на обов’язках щодо забезпечення державної таємниці та організації і ведення військового господарства.

Заступник начальника Академії полковник Сергій Мартиненко основним завданням зборів поставив не лише перевірити та оцінити рівень теоретичних знань і практичних навичок учасників, а й згуртувати офіцерський склад, досягти відповідальності та взірцевості під час виконання командирами та їх заступниками своїх посадових обов’язків.

«Оволодіння знаннями та навичками, необхідними для успішного виконання особовим складом військових обов’язків, залежить, перш за все, від професійності командирів, - зазначив полковник Сергій Мартиненко. - Проведені заняття, спрямовані на покращення особистого рівня та методичних навичок командирів рот у роботі з підлеглим особовим складом».

Наприкінці зборів із офіцерами Академії було проведено контрольні заняття з основних предметів навчання. Далі відбулося підбиття підсумків проведення занять, а також поставлені завдання на наступний період навчання.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ