новини

В Академії розглянули важливі питання навчального процесу

18.01.2022 15:05

У Національній академії Національної гвардії України відбулося засідання вченої ради. Серед низки розглянутих питань, особливу увагу звернули на допуск до атестації випускників Національної академії Національної гвардії України.

Того ж дня, відбулося перше засідання атестаційної комісії.   

Відкрив засідання голова екзаменаційної комісії – начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

«Попереду в нас дуже відповідальний період, тому що державна підсумкова атестація – це можливість випускників продемонструвати повний спектр знань, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Соколовський. – Хотів би звернути увагу членів екзаменаційних комісій на оцінку реальних знань. Зараз розпочався етап активної підготовки до іспитів, а наскільки наполегливо готувалися студенти та слухачі, побачимо під час державної атестації».

У рамках засідання було затверджено склад екзаменаційної комісії та розпорядок дня роботи комісії.

Цього року атестація проходитиме за трьома спеціальностями, тож організовуються три екзаменаційні підкомісії на гуманітарному факультеті та факультеті логістики Академії.

Усього до державної атестації у січні цього року підлягає 92 особи. З них: денна форма навчання – 21 особа; заочна форма навчання – 71 особа.

На завершення засідання атестаційної комісії, начальники факультетів полковник Сергій Іщенко та полковник Владислав Єманов доповіли про моральні, ділові якості, стан військової дисципліни та успішність випускників відповідного факультету.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ