новини

В Академії розпочалось інспектування з метою оцінки діяльності вишу

07.10.2020 18:21

У Національній академії Національної гвардії України протягом двох тижнів буде проходити планове інспектування.

Інспекторська комісія від Головного управління Національної гвардії України призначена для комплексної перевірки навчального закладу. Очолює комісію заступник командувача генерал-лейтенант Юрій Лебідь. Метою роботи є перевірка й оцінка стану діяльності Академії та підготовка пропозицій щодо розв’язання існуючих проблемних питань.

Перед початком інспектування було проведено вступне засідання.

«Основну увагу будемо звертати на бойову готовність підрозділів Академії. Всі повинні зрозуміти, що завдання інспекційної групи – дати адекватну оцінку дотриманню всіх вимог та законів. Ми повинні об’єктивно оцінити, як працюють усі реформи, які ми впроваджуємо. І за необхідності скорегувати нашу спільну роботу у взаємодії», – зазначив генерал-лейтенант Юрій Лебідь.

Під час засідання представники командування Академії доповіли про стан справ наукової та освітньої діяльності, питання логістики, тилового забезпечення,  роботи з особовим складом та бойової готовності.

Крім того, під час зустрічі офіцери Головного управління НГУ звернули особливу увагу на епідеміологічну ситуацію у Харківському регіоні та суворе дотримання необхідних карантинних заходів в Академії.

По закінченню інспектування у навчальному закладі відбудеться підведення підсумків роботи комісії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ