новини

В Академії відкрили сучасний спортивний комплекс

11.09.2021 11:36

У Національній академії Національної гвардії України ввели в експлуатацію спортивний комплекс. Захід приурочений до Дня фізичної культури і спорту України.

Символічну стрічку перерізав начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський та представники  Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні (операція UNIFIER).

«Від кращої фізичної підготовки залежить ступінь розвитку, а отже й кар’єрний ріст військовослужбовця. В Національній академії Національної гвардії України значна увага приділяється підвищенню рівня самоорганізації курсантів до фізичної підготовки. Новий спортивний комплекс обладнаний за сучасними вимогами. Тож бажаю всім гвардійцям розвивати свої фізичні здібності на новому місці», -  зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Комплекс призначений для розвитку у курсантів навичок з різних видів єдиноборств і кросфіту.

Відтепер, в Академії з’явився сучасний спортивний комплекс загальною площею 398,65 м2. Комплекс включає в себе гімнастичний майданчик загальною площею 93,5 м2. Є місце під ласточкин хвіст загальною площею 92,82 м2. В комплексі є ринг боксерський, місце для тренажерів для функціональної витривалості (гребний тренажер – 3 штуки та велотренажер – 2 штуки), місце для шикування та проведення підготовчої частини з особовим складом.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації  та комунікації НА НГУ