новини

В Академії визначили пріоритетні завдання на навчальний рік

13.09.2024 15:26

У Національній академії Національної гвардії України пройшли навчально-методичні збори керівного складу та науково-педагогічних працівників.

Метою зборів було підведення підсумків роботи за основними напрямками освітньої діяльності Академії та обговорення шляхів, визначення заходів щодо удосконалення освітнього процесу у 2024-2025 навчальному році. Крім того, військовослужбовці визначили напрямки роботи колективу щодо покращення методик навчання, удосконалення професійної майстерності науково-педагогічного складу та розвитку навчально-матеріальної бази.

За час проходження навчально-методичних зборів відбулися засідання на всіх кафедрах та факультетах Академії. Заступники начальника Академії доповіли про стан навчальної та методичної, наукової роботи, роботи з особовим складом та визначили основні завдання на навчальний рік.  

Наприкінці зборів були оголошені відмінники навчання за 2023-2024 навчальний рік.

За плідну науково-педагогічну діяльність, старанність, сумлінне виконання службових обов’язків та успіхи у навчально-виховній роботі офіцери та службовці Академії нагороджені подяками та грамотами.

«Головною метою Національної академії є підготовка висококваліфікованих офіцерських кадрів для Національної гвардії, які будуть здатні виконати поставлені бойові завдання, -  наголосив т.в.о. начальника Академії полковник Олексій Луньов. – Пріоритетними напрямками роботи для Академії є проведення самоаналізу кадрового, матеріально-технічного, навчального-методичного та інформаційного забезпечення освітньої діяльності ліцензійним та акредитаційним вимогам, впровадження в освітню діяльність сучасних інформаційно-програмних та тактичних програмних комплексів, підвищення рівня фахового потенціалу науково-педагогічних працівників. Перед викладачами стоять завдання із якісної підготовки офіцерів Національної гвардії України. Переконаний, що завдяки вашій самовіддачі та компетентності, зазначені завдання будуть успішно виконані».

 

Відділ міжнародних зв'язків, інформації та комунікації НА НГУ