новини

В Академії визначили завдання на наступний навчальний період

05.01.2021 17:33

У Національній академії Національної гвардії України пройшло заключне розширене засідання вченої ради та завершення навчально-методичних зборів.

Передували зборам засідання, які пройшли на факультетах та кафедрах Академії. На них були підведені підсумки та визначені відмінники і кращі викладачі.

Під час розширеного засідання вченої ради начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський відмітив основні здобутки Академії та поставив завдання на друге півріччя 2020-2021 навчального року.

«Попереду у нас досить багато планів та завдань. Це створення ще однієї бібліотеки з двома комп’ютерними класами, ремонт та вдосконалення навчально-матеріальної бази, реформування Київського факультету. Крім того, ми і надалі будемо працювати над впровадженням у навчальний процес нових технологій та підходів і міжнародного досвіду. А найближчим часом головне наше завдання – це державні іспити у випускників, які незабаром закінчать навчання та поповнять лави Національної гвардії», - зазначив начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Т.в.о. першого заступника начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Володимир Тробюк доповів про стан навчально-методичної та наукової роботи за перше півріччя та оголосив відмінників навчання та кращі підрозділи. З доповіддю по своєму напрямку виступила заступниця начальника Академії по роботі з особовим складом підполковник Олена Іванова.

По завершенню засідання заступник начальника Академії полковник Сергій Мартиненко довів наказ начальника Академії «Про підсумки освітнього процесу за перше півріччя 2020-2021 навчального року», де зазначив кількість заохочень та нагороджень за цей період. 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ