новини

В Академії ввели в експлуатацію клас управління повсякденною діяльністю підрозділів

26.01.2021 16:32


У Національній академії Нацгвардії на кафедрі тактико-спеціальної підготовки після капітального ремонту введено в експлуатацію нову навчальну аудиторію. Вона призначена для проведення лекційних, практичних, групових та семінарських занять з курсантами за всіма спеціальностями з дисципліни «Управління повсякденною діяльністю підрозділів».

Загальна площа класу управління повсякденною діяльністю підрозділів дорівнює близько 90 м 2. В класі встановлені меблі в кількості 42 комплекти, що забезпечує розміщення 84 гвардійців.

Аудиторія обладнана стаціонарно встановленими плакатами у сучасних клік-системах. В класі є мультимедійне обладнання: рідкокристалічний телевізор, що дозволяє демонструвати електронні презентації та навчальні фільми. Є маркерна дошка і засоби для встановлення переносної плакатної бази.

«Створені умови в новому класі, а саме сучасні мультимедійні засоби навчання, стаціонарно-плакатна база дозволяє курсантам розвивати всі основні сенсорні системи. Це робить впровадження освітнього процесу більш успішним і дозволяє більш якісно засвоїти здобувачами вищої освіти навчальний матеріал. Також створені відповідні побудові умови  - сучасний ремонт, оновлені меблі і з психологічної точки зору це допомагає більш успішно та якісно засвоїти навчальний матеріал», - начальник кафедри тактико-спеціальної підготовки командно-штабного факультету полковник Віталій Панченко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НГУ