новини

В навчальному центрі Академії відзначили День Державного Прапору України

22.08.2021 14:12

В навчальному центрі Національної Академії Національної гвардії пройшли урочистості до Дня Державного Прапору України. Розпочався захід з підняття Державного Прапору відмінниками навчання.

Крім того, курсанти навчального збору підготували флешмоб з нагоди свята. Хлопці та дівчати на плацу навчального центру з синьо-жовтими стрічками продемонстрували прапор України.

«Вітаю весь особовий склад Академії  із Днем Державного Прапора України, який уособлює нашу національну єдності, честь та гідність. Сьогодні курсанти підготували видовищний флешмоб. До таких заходів ми активно залучаємо нашу молодь. Фундамент виховання багато в чому ґрунтується саме на патріотичних заходах, і саме так ми навчаємо наших курсантів. Бажаю всім   миру, щастя, благополуччя, успіхів у всіх починаннях на благо Батьківщини», - звернулася до особового складу заступниця начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Олена Іванова.

Крім того, з нагоди свята, у центрі культури навчального центру пройшов концерт. Виступав для гвардійців Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю. Для гвардійців пролунали понад 20 українських пісень та мелодій, також були запальні танці. Усі виступи гостей супроводжувалися гучними оплесками курсантів та офіцерів Академії Нацгвардії.  

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ