новини

В офіцерів Академії Нацгвардії проходить перевірка індивідуальної підготовки

11.11.2020 17:17

 

Основна увага під час складання заліків звертається на перевірку знань, методичних та практичних навичок офіцерів із предметів професійної підготовки.

У вогневому комплексі навчального закладу в офіцерів перевірили теоретичні знання будови та тактико-технічних характеристик озброєння Національної гвардії України, а також практичне виконання вправ зі стрільби з пістолета Макарова.

Фізичну підготовку офіцери Академії складали у спортивно-тренажерному комплексі. Гвардійці продемонстрували свої здібності з підтягування, бігу та рукопашного бою.

На стройовому плацу Академії військовослужбовці показали свої вміння у виконанні стройових прийомів та методичну і теоретичну підготовку.

Крім вищезазначених предметів у військовослужбовців перевіряли теоретичні знання із методичної, гуманітарної, тактичної підготовки та Статутів Збройних сил України.

«Програма складання професійної підготовки включає всі особливості завдань, що сьогодні покладаються на Національну гвардію України. Для офіцерського складу Академії така підготовка особливо важлива, оскільки ми маємо бути взірцем для курсантів, - наголосив начальник юридичної служби Академії підполковник юстиції Ігор Волков. - Професійна підготовка спрямована на вдосконалення практичних навичок при виконанні своїх функціональних обов’язків, вмінні якісно організовувати навчально-виховний процес, опануванні передових методів навчання та виховання підлеглих. Відтак, рівень професійної підготовки кожного військовослужбовця є запорукою успішного виконання поставлених завдань».

 

 

Відділ міжнародних зв'язків, інформації та комунікацій НА НГУ