новини

В трудовому колективі Академії пройшла профспілкова конференція

18.06.2020 11:00

В Академії Нацгвардії відбулась конференція за участю представників профспілки.

У зв’язку з карантинними обмеженнями участь у конференції взяли 30 представників структурних підрозділів Академії, хоча загальна кількість делегатів профспілки складає 218 чоловік.

Розпочинаючи захід, голова профспілки Академії Марія Науменко позитивно відмітила організацію роботи комітету профспілки.

«Результат нашої праці – це внесок кожного працівника в загальну справу. Хочу висловити щиру подяку всім учасникам профспілки, які своєю працею забезпечують розвиток нашого навчального закладу», - звернулась Марія Науменко.

Під час конференції голова профспілки відзначила, що комітетом проводиться ефективна робота щодо захисту соціально-економічних прав працівників, контролюється оплата праці з дотриманням законності, забезпечується продуктивна зайнятість та додаткові гарантії працівників. Також обговорювались питання щодо оздоровлення співробітників і членів їх сімей, організації дозвілля, культурно-масової та спортивної роботи в профспілковій організації.

Учасники заслухали доповідь голови ревізійної комісії, яка у своєму виступі прозвітувала про проведену роботу комітету. «Профспілка постійно впроваджує та регулює соціально-трудові відносини в Академії. Трудовий колектив періодично звертається в профспілку за допомогою і завжди знаходить підтримку та розуміння. Тобто учасники профспілки активно працюють та захищають соціально-економічні інтереси працівників Академії», - зазначила Світлана Паляниця.

Учасники одноголосно переобрали головою профспілки Академії Марію Науменко.

Окрім цього, відбулося нагородження представників профспілки почесними грамотами.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ