новини

Військовослужбовці Академії Нацгвардії змагаються за першість з міні-футболу

12.10.2021 16:04

У Національній академії Національної гвардії України стартував чемпіонат з міні-футболу. Змагання проводяться на футбольному майданчику спортивного комплексу та приурочені до Дня захисника та захисниць України. У чемпіонаті змагаються 9 команд із числа курсантів усіх факультетів та слухачів оперативного факультету.

До складу суддівської колегії увійшли: старші викладачі кафедри фізичної підготовки та спорту Академії підполковник Юрій Белошенко, капітан Артем Корольов і начальник лабораторії (начальник навчально-спортивного комплексу) капітан Олексій Конєв.

Напередодні відбулась перша гра. Команда курсу 1 оперативного факультету виборола перемогу в курсу 2 командно-штабного факультету, гравці курсу 4 командно-штабного факультету перемогли у курсу 3 командно-штабного факультету, а курсанти курсу 2 факультету логістики отримали перемогу в курсу 5 командно-штабного факультету.

«Гра виявилася дійсно запеклою та цікавою. Команди боролись із особливою витримкою та наполегливістю. Гравці часто створювали небезпечні моменти та відправляли м’ячі у ворота. І хоч це гра, в якій завжди є переможці та ті, хто отримав поразку, змагання принесли всім учасникам тільки задоволення, бадьорий настрій та масу позитивних емоцій. Тому, чекаємо наступного матчу», - розповів капітан Артем Корольов.

Змагання завершаться на наступному тижні, де за результатами команда-переможець і призери будуть нагороджені перехідним кубком та дипломами.

«Чим сильніше противник, тим цікавіше гра і для нас, і для вболівальників. Ми налаштовані на перемогу!», - поділився враженнями гравець, курсант командно-штабного факультету сержант Олександр Мирошниченко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ