новини

Військовослужбовці Академії розглянули актуальні питання роботи з персоналом

26.02.2021 13:40

На кафедрі військово-соціального та психологічного забезпечення оперативного факультету пройшла науково-практична конференція. Участь у заході взяли офіцери-магістри Академії. Учасники обговорили  актуальні питання роботи з персоналом у складових сектору безпеки та оборони. Для участі в конференції було подано тези виступів від представників більш ніж 40 вищих навчальних закладів України. 

Протягом конференції присутні розглянули актуальні питання морально-психологічного забезпечення службово-бойової діяльності військ, реформування кадрової роботи у складових сектору безпеки і оборони за стандартами НАТО. Учасники дослідили правові засади військово-соціального забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей та світовий досвід цивільно-військового співробітництва. Крім того, акцентували увагу на розвитку медичного забезпечення службово-бойової діяльності військ та сучасних проблемах охорони праці у складових сектору безпеки і оборони.

«Співробітники кафедри активно займаються дослідженням питань щодо  забезпечення службово-бойової діяльності Національної гвардії. Крім того, з кожним роком відбувається розширення горизонту участі представників Академії у наукових дослідженнях, конкурсах і конференціях. Сьогодні у своїх доповідях учасники відобразили узагальнений досвід роботи з персоналом. Також обговорили формування методологічного підґрунтя для вирішення проблемних питань морально-психологічного забезпечення», - зазначив голова конференції, начальник кафедри військово-соціального та психологічного забезпечення оперативного факультету полковник Сергій Бєлай.

Загалом під час конференції учасники плідно попрацювали та отримали корисний досвід, обговорили перспективні наукові ідеї та шляхи подальшої співпраці для реалізації нових наукових проектів. За результатами роботи науково-практичної конференції видано збірник тез доповідей.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ