новини

Військовослужбовці відвідали церемонію відкриття Академії футболу «Металіст»

23.10.2021 14:38

Сьогодні відбулося урочисте відкриття відновленої Академії футболу «Металіст». На презентації були присутні президент клубу Олександр Ярославський, колишній випускник Академії Нацгвардії, а наразі віце-президент Євген Красніков, головний тренер Олександр Кучер, а також перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко. Так, на основному великому полі, в присутності вихованців, їх батьків, почесних гостей, а також гостей масштабного міського спортивного фестивалю пройшла церемонія офіційного відкриття.

На урочистості завітали перший заступник начальника Національної академії Національної гвардії України з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов та курсанти Академії.

«Для курсантів Академії Нацгвардії регулярно організовуються спортивно-масові заходи з популяризації здорового способу життя. Хвилююча та захоплююча атмосфера на стадіоні, під час урочистостей, допомогла гвардійцям відчути неймовірні та позитивні емоції», - розповів генерал-майор Олександр Морозов.

Зазначимо, тут створені ідеальні умови для проведення тренувального процесу та матчів будь-якого рівня. На сучасних 14 ігрових майданчиках укладені штучні газони останнього покоління від світового лідера у цій галузі - компанії Desso Sports Systems.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ