новини

Військовослужбовці відвідали поранених побратимів

07.12.2023 13:10

Напередодні новорічних свят військовослужбовці Національної академії Національної гвардії України відвідали та привітали поранених побратимів, які знаходяться на лікуванні у різних медичних закладах та захисників, які несуть службу на блокпостах Харківщини.

Гвардійці поспілкувались із бійцями, передали смаколики та побажали скорішого одужання.

Зазначимо, до виготовлення подарункових іграшок та патріотичних оберегів долучилися як самі гвардійці Академії, так і їх дітки. Так, спільними зусиллями, було підготовлено новорічні кульки з елементами патріотичного декору та петриківським розписом, новорічні сніговики та гноми, обереги-янголята, декоративні пряники та інші смаколики.

«Гвардійці Академії на постійній основі відвідують побратимів, які перебувають на лікуванні в шпиталях. Ми робимо все для того, аби підтримати, допомогти нашим бійцям. Так, сім’ї наших гвардійців власноруч виготовили подарунки, щоб підбадьорити морально наших героїв», - зазначив заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Олександр Загребельний.

За словами військовослужбовців, які наразі проходять лікування та реабілітацію після поранень, їм надзвичайно приємно отримати вітання та подарунки.

«Ми щиро вдячні за допомогу, це дуже важливо та цінно для нас. Хочу запевнити, що прикладу максимум зусиль, щоб якнайшвидше стати до строю та повернутися на передові рубежі, щоб і надалі боронити рідну землю», - говорить один із поранених захисників.

Крім того, капелан Академії протоієрей Григорій відвідав гвардійців, які цілодобово забезпечують контрольно-пропускний режим на блокпостах Харківщини. Отець Григорій духовно підтримав бійців та вручив подарунки.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ