новини

Випускники Академії Нацгвардії захистили магістерські роботи

25.01.2021 16:35

В Національній академії Національної гвардії України пройшов захист магістерських робіт. Свої роботи захищали випускники двох факультетів: гуманітарного та логістики.

Так, випускники-філологи у роботах досліджували питання, пов’язані з лінгвістикою, перекладом військових текстів, стратегічними комунікаціями, гендерною політикою.

«Сьогодні саме той день, коли ви виходите на фінішну пряму. І ті знання, яких ви набули в Академії, ви в подальшому повинні лише розвивати. Тут ви завершуєте навчання і в той же час робите перший крок для свого самостійного життя вже на офіцерських посадах. Ви самі маєте формувати ваше майбутнє життя, а набуті знання вам лише допоможуть у цьому», - зазначив начальник управління міжнародного співробітництва департаменту персонального штабу полковник Володимир Грабчак.

Випускники-зброярі під час захисту розкривали питання розробки та модернізації нових зразків озброєння та засобів ближнього бою в Нацгвардії.

Випускник факультету логістики молодший сержант Максим Таран досліджував зовсім нову тему та задоволений, що набув нових фахових компетентностей.

«Я вивчав досить нову тему і дуже зацікавився в процесі написання роботи. Досліджував можливості використання стволів з прогресивною крутизною нарізів у стрілецькій зброї. Для саморозвитку це дуже корисна тема, яка розширила спектр моїх знань», - розповідає випускник.

Зазначимо, що державна атестація у випускників завершилася і вже цієї п’ятниці у майбутніх офіцерів відбудеться випуск.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ