новини

Вітаємо Ірину Лисичкіну з отриманням Ордена княгині Ольги

10.03.2021 16:07

 

Завідувача кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій Національної академії Національної гвардії України, кандидата філологічних наук, доцента Ірину Лисичкіну було відзначено державною нагородою «Орден княгині Ольги» ІІІ ступеня.

Державну нагороду Ірині Лисичкіній присвоєно за визначні заслуги в науковій сфері суспільної діяльності.

Ірина Олексіївна працює в Академії Нацгвардії з лютого 2006 року. У 2007 була призначена завідувачем кафедри філології та перекладу. В 2019 році кафедри реформували, з того моменту Ірина Лисичкіна стала завідувачем кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій.

Сфера наукових інтересів пов’язана з дослідженням комунікативного аспекту формування іміджу силових структур. У межах наукової діяльності Ірина Лисичкіна часто бере участь та організовує наукові конференції для науковців із інших навчальних закладів України та іноземних країн.

Перше закордонне відрядження Ірини Олексіївни відбулося в 2008 році в столицю Болгарії – Софію.

З 2010 року як експерт-викладач бере активну участь у програмі, яку організовує НАТО і Консорціум «Партнерство заради миру».

У 2013 році Ірина Лисичкіна проходила навчання на Програмі досліджень безпеки в Центрі ім. Дж. Маршалла в Німеччині.

У 2011-2016 роках брала участь у проєкті з навчання гендерної тематики в сфері оборони. Як результат, було випущено підручник із навчання гендеру у військовій сфері, який у 2016 році презентували в штаб-квартирі НАТО.

Знаковим у науковому житті Ірини Лисичкіної є вихід у 2019 році колективної монографії у відомому канадському видавництві «UBC Press».

 

Увесь особовий склад Національної академії Національної гвардії України щиро вітає Ірину Лисичкіну з отриманням почесної державної нагороди «Орден княгині Ольги» ІІІ ступеня. Нехай кожна Ваша перемога буде мотивацією для подальшого розвитку. Щоб натхненні ідеї, міцне здоров’я та щастя супроводжували Вас кожного дня. А успіх став орієнтиром та точкою опори в житті!

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ