новини

Вітаємо курсантів Академії з перемогою на Всеукраїнському конкурсі

20.04.2021 16:02

Курсанти командно-штабного факультету Національної академії Національної гвардії України старші сержанти Олександр Запара та Андрій Біжан стали переможцями другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Конкурс проходив у дистанційному формі на базі Національного університету цивільного захисту України з галузей знань і спеціальностей «Цивільна безпека (Цивільний захист)» та «Пожежна безпека». Всього участь у конкурсі взяли 67 студентських наукових робіт, що надійшли з 28 закладів вищої освіти України із галузі «Цивільна безпека (Цивільний захист)» та 45 робіт із 16 закладів вищої освіти з галузі «Пожежна безпека».

Результати наукового дослідження про «теоретичні основи застосування сил Національної гвардії України, які залучаються для участі у ліквідації наслідків епідемій (пандемій) та епізоотій (панзоотій)» отримали позитивну оцінку та зацікавили представників конкурсної комісії. За підсумками захисту наукових робіт, курсанти Академії Нацгвардії отримали диплом ІІ ступеня із галузі «Цивільна безпека (Цивільний захист)».

Свої дослідження гвардійці проводили під науковим керівництвом заступника начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки кандидата військових наук, доцента полковника Вадима Євсєєва.

«Незважаючи на достатньо високу оцінку результатів нашої роботи з боку членів галузевої конкурсної комісії, ми не зупиняємося на досягнутому. Надалі плануємо продовжити наукові пошуки за обраним напрямом дослідження», – наголосив полковник Вадим Євсєєв.

Здобуття перемоги стало знаковим моментом для старшого сержанта Олександра Запари. 

«Наукова робота виконувалася у рамках діяльності гуртка Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених Академії на кафедрі тактико-спеціальної підготовки Отримані під час проведення наукового дослідження нові знання та досвід, обов’язково стануть нам у нагоді в майбутньому», – зазначив Олександр Запара.

Вітаємо курсантів Академії із перемогою та бажаємо успіхів і подальшого розвитку в науковій сфері!

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ