новини

Вітаємо курсантів Академії з призовими місцями у конкурсі «Студентська весна-2021»

17.04.2021 08:00

30 березня пройшов міський конкурс студентської аматорської творчості «Студентська весна-2021». Вже протягом десяти років творчі курсанти Академії Національної гвардії України, під керівництвом заслуженої артистки естрадного мистецтва України Ольги Полежаки, беруть участь у конкурсі. Цього року, через карантинні обмеження, конкурсанти відзняли на відео свої номери. Журі оцінювало виступи в онлайн-форматі.

«Ми не хотіли переривати традицію участі Академії у «Студентській весні», тому навіть у карантин вигадали спосіб, завдяки якому все ж таки подали анкету для участі у багатьох номінаціях. Також ми не втратили творчі навички та корисно провели репетиції із колективом. Відтак, ми просто записали наші номери на відео та відправили організаторам», - розповів переможець у номінації «Оригінальний жанр», курсант командно-штабного факультету Ігор Дідусь.

За підсумками конкурсу Академія має наступні результати:

В номінації «Естрадний вокал»: лауреати 1 ступеню з піснею «Вишиванка» (квартет з гуманітарного факультету: Валерія Лавроненко, Зоряна Джанаєва, Валерія Єрмоленко, Аліна Панфілова).

В номінацїї «Естрадний вокал»: 3 місце - авторська пісня «Офіцери» (виконували курсанти командно-штабного факультету: Ігор Шепелєв, Валентин Буганцев).

В номінації «Оригінальний жанр»: 1 місце- «Акробатичний номер» (виконували курсанти командно-штабного факультету: Дмитро Мацюра, Ігор Дідусь, Дмитро Вакула, Ігор Швєдов, Владислав Коваль).

Вітаємо наших хлопців та дівчат, та бажаємо їм подальших успіхів як у  творчості, так і в житті!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ