новини

Вітаємо переможців конкурсу «Молода людина року - 2021»!

26.06.2021 08:10

 

У парку культури та відпочинку імені Артема відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів районного етапу міського конкурсу «Молода людина року - 2021».

Щорічно конкурс «Молода людина року» проводиться у Основ’янському районі Харкова з метою виявлення і підтримки молоді району, яка досягла значних результатів у навчанні, науковій, громадській, професійній сфері, а також у сфері культури, мистецтва і спорту.

Переможців нагороджувала голова адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради Ганна Головчанська.

Від Національної академії Національної гвардії України переможцями конкурсу стали старший викладач кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій Мирослава Заботнова, а також курсантка гуманітарного факультету Марина Рябчук. 

Так, старший викладач кафедри філології, перекладу та стратегічних комунікацій, аспірантка кафедри германської філології Київського університету імені Бориса Грінченка Мирослава Заботнова, стала переможцем районного етапу конкурсу в номінації «Діяльність у невиробничій сфері». Старший викладач отримала нагороду за створення навчального посібника «Основа іноземної мови» (позааудиторне читання) для студентів першого року навчання.  

«Для мене велика честь представляти Академію Національної гвардії України на такому престижному конкурсі. Важливим, на мій погляд, є й головний меседж конкурсу - кожна молода, цілеспрямована людина, завдяки наполегливій праці та бажанню зробити цей світ кращим, може зайняти своє почесне місце в книзі історії Харкова, - зазначила Мирослава Заботнова. - Дякую організаторам конкурсу, адже масштабність і урочистість заходу дійсно вразила. При цьому, атмосфера конкурсу, спілкування та увага організаторів сприяють мотивації до розвитку та впевненості у майбутніх перемогах». 

Диплом переможця районного етапу конкурсу у номінації «Студенти (курсанти закладів) вищої освіти 3-4 рівнів акредитації» отримала курсантка гуманітарного факультету Марина Рябчук. Гвардійка  бере активну участь у науковому та громадському житті Академії, а перемогу в конкурсі «Молода людина року – 2021» у своїй номінації, Марина здобула за неодноразову перемогу в Міжнародних мовно-літературних конкурсах учнівської та студентської молоді.

Вітаємо наших переможців та бажаємо завжди рухатися по життю у напрямку успіху та подальших перспектив!

 

 

 

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ