новини

Вітаємо Петра Павлова з 80-ти річчям!

17.12.2021 13:20

 

Сьогодні голова ветеранської організації Національної академії Національної гвардії України полковник у відставці Петро Павлов святкує 80-ти річний ювілей.

Петро Петрович народився 1942 року. Пройшов шлях від командира взводу однієї з військових частин до заступника начальника військового інституту. Так, з 1959 по 1962 рік Петро Павлов навчався у гвардійському училищі. Вдруге доля пов’язала його із alma mater у 1978 році, саме цього року Петро Петрович став старшим викладачем. З 1994 по 1998 рік, у званні полковника, Петро Павлов займав відповідальну посаду заступника начальника військового інституту НГУ з озброєння та техніки.

Сьогодні Петро Петрович очолює ветеранську організацію Академії, яка є однією із найпотужніших ветеранських організацій Харківщини.

Гвардієць удостоєний низки нагород, серед яких і почесна відзнака Президента України.

А сьогодні, з нагоди 80-ти річного ювілею, начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський, під час урочистого привітання, нагородив Петра Павлова заохочувальною відзнакою Національної гвардії України  - нагрудним знаком «За доблесну службу».

Від імені всього особового складу Академії, вітаємо Петра Петровича Павлова з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, життєвого щастя, родинного благополуччя та успіху в усіх починаннях!    

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ