новини

Як дітлахи військових Академії створювали новорічні прикраси для захисників України

06.12.2023 09:00

Офіцери та курсанти Національної академії Національної гвардії України разом зі своїми дітками розфарбовували новорічні іграшки, вирізали сніжинки та малювали новорічні малюнки до Дня Святого Миколая. Допомагали їм у цьому курсанти гуманітарного факультету. Ці іграшки передадуть у військовий госпіталь, де проходять лікування захисники України, які отримали поранення.

Дітки не лише творчо проводили час, а й знайомились один з одним, разом дивилися мультфільми.

Креативно до роботи підійшла донька офіцера Академії Мирослава Висоцька. Вона власними руками створила яскраві патріотичні іграшки та браслети з побажаннями для захисників України.

«Ідеєю цього заходу є підняти моральний та патріотичний дух бійців, які наразі проходять лікування. Я впевнений, що у наших захисників підійматиметься настрій, коли вони дивитимуться на ялинку, прикрашену іграшками, які створювали маленькі українці. Для дітей, це у свою чергу, проявлення поваги до військових та можливість гарно провести час, знайти собі нових друзів», - зазначає заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом полковник Олексій Міршук.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ