новини

Як гвардійці Академії зустріли Великдень

05.05.2024 10:16

Військовослужбовців Академії Нацгвардії привітали зі святом Христового Воскресіння. Богoслужіння з нaгоди вeликого свята відпрaвив військовий кaпелан Академії отець Григорій.

Капелан разом з керівництвом військового вишу вручили всім бійцям Академії великодні паски та інші смаколики.

«Цими великодніми пасками ми прагнемо передати світлу радість Христового воскресіння та розділити її з військовими. Тому що саме вони є гарантами територіальної цілісності і миру в кожному українському домі. Бажаю бійцям, які обороняють державну незалежність України, Божого захисту та скорішої перемоги», - зазначив військовий кaпелан Академії отець Григорій.

Великодні паски, писанки, крашанки та інші святкові смаколики прикрашали армійські столи на кожному з місць несення служби.

Начальник відділу по роботі з особовим складом Академії підполковник Михайло Прядка побажав захисникам сил і витримки у непростий для всіх час. 

«Котрий рік поспіль Воскресіння Христове українці вимушені зустрічати в умовах повномасштабної війни.  Але, попри все, видно, що всі військовослужбовці мотивовані та націлені на єдиний результат. Кожному бажаю відчути сімейне тепло, навіть на службі зі зброєю в руках. Зі святом вас. Перемога обов’язково буде за нами», - наголосив підполковник Михайло Прядка.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ