новини

Як курсанти Академії вболівали під час фіналу Кубка захисників України

19.07.2021 16:51

 

Цієї неділі в Харкові відбувся матч 1/4 фіналу Кубка захисників України між ФК «Схід» (Харків) та ФК «Ягуар» (Калинівка).

Змагатися футболістам довелося під палючим промінням сонця – 32°C у тіні. Але гравців підбадьорювали вболівальники – курсанти з Національної академії Національної гвардії України та 3-ї бригади оперативного призначення.

«Вважаю, що ми показали гідну гру. Допомогли цьому постійні тренування та самовіддача гвардійців, - зазначив капітан ФК «Схід» Артем Корольов. - Незважаючи на спеку, кожен із футболістів викладався на повну. І хоч суперник виявився сильнішим, переконаний, що ми подарували глядачам справжні футбольні емоції від насиченої гри».

Від Академії вболівали 60 курсантів з гуманітарного факультету та факультету логістики. Однією із вболівальниць була курсантка п’ятого року навчання гуманітарного факультету Аніме Ванієва.

«Я фанатка футболу, тому подивитися цікаву гру для мене справжнє щастя. Вважаю, що ми неабияк підбадьорювали наших гравців,  враховуючи спекотні погодні умови, - розповіла курсантка Аніме Ванієва. – Футболісти викладалися на повну силу, тож перегляд приніс багато позитивних вражень, зробивши недільний вечір особливим для кожного з нас».

Після запеклої боротьби перемогу здобула команда ФК «Ягуар».

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ