новини

Як курсанти вітали побратимів з професійним святом (ВІДЕО)

08.11.2021 16:06

Цими вихідними у Національній академії Національної гвардії України пройшов концерт з нагоди Дня автомобіліста та дорожника і Дня ракетних військ і артилерії.

Курсантів факультету логістики привітали гвардійці командно-штабного та гуманітарного факультетів Академії. Вони підготували музичні, танцювальні та юмористичні подарунки.

На концерті виступили призери конкурсу «Студентська весна - 2021», танцювальний колектив Академії «N-beats», курсантки гуманітарного та командно-штабного факультетів, команда КВН «ВВ», академічний інструментальний гурт «No One Knows».

«Автомобіліст – це дуже напружена і в той же час почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної віддачі, професіоналізму та таланту. В свою чергу, зброярі та артилеристи відіграють одну із провідних ролей в Нацгвардії. Впевнений, випускники факультету логістики  будуть досвідченими офіцерами своєї справи, - звернувся заступник начальника факультету логістики по роботі з особовим складом підполковник Дмитро Бондарєв. – Дуже приємно сьогодні бачити, що представники інших факультетів підготували таку цікаву концерту програму та подарували гарний настрій».

Святкова програма викликала у всіх надзвичайно позитивні емоції. Курсанти та офіцери дякували учасникам концерту бурхливими оплесками.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ