новини

Як оркестр Академії Нацгвардії вітав медиків з професійним святом!

19.06.2021 12:56

На території Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні № 22 військовий оркестр Національної академії Національної гвардії України створив справжній сюрприз для медичних працівників.

Музиканти своїми композиціями привітали лікарів із прийдешнім професійним святом. Нацгвардійці-оркестранти влаштували концертний виступ з елементами плац-концерту (дефіле). Вони виконали більше десяти музичних творів українських композиторів та творів світової спадщини. Це були і попурі, і окремі музичні твори, аранжеровані музикантами оркестру Академії.

Для оркестрантів концерт також є особливим, розповідає начальник оркестру, військовий диригент Академії майор Андрій Чебанов. 

«Медичні працівники допомагають всьому суспільству, захищають наше здоров’я, і ми внесли сьогодні різноманіття у їх професійне життя. Видно було живі емоції лікарів і хочеться, щоб вони знали, що ми їх підтримуємо та мотивуємо допомагати людям.  Від кожної посмішки лікарів та медсестер і хворим буде легше, і для нас це радість, - говорить майор Андрій Чебанов. - І ми через музику сьогоднні сказали лікарям «Дякую» за їх кропітку працю і подарували радісний настрій, а для нас -це головна віддача».

З гарним та піднесеним настроєм медичні працівники вирушили до своїх робочих місць  виконувати свій професійний обов’язок.

«Приємно і дуже важливо, що Національна гвардія України не тільки захищає нашу державу, але і дарує душевний комфорт. І не дарма говорять, що музика лікує. Дійсно, і сама відчуваєш приплив сил та гармонію на душі, і для наших пацієнтів це на користь для відновлення організму», - ділиться враженнями завідувачка приймального відділення Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні Марія Молокова. 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ