новини

Як в Академії Нацгвардії відзначили Новий рік

01.01.2022 06:38

У Національній академії Національної гвардії України Новий рік зустрічали курсанти та військовослужбовці батальйону забезпечення навчального процесу.

З Новим роком усіх присутніх особисто привітав заступник начальника Академії полковник Сергій Мартиненко. Крім того, він поздоровив усіх військовослужбовців, які несуть службу у варті і добових нарядах та вручив їм солодкі подарунки.

«Я бажаю кожному з вас, щоб цей Новий рік запам’ятався вам, як один з найяскравіших у житті. Нехай наступний рік принесе добробут і успіх, дасть нові сили для досягнення цілей, виправдає надії, а наполегливість і цілеспрямованість допоможуть здійснити мрії. Твердості духу, невичерпного оптимізму, міцного здоров'я та щоб друзі, яких ви зустріли під час служби, стали вірними товаришами на все життя», - зазначив полковник Сергій Мартиненко.

Новорічний вечір пройшов й у навчальному центрі. Курсанти командно-штабного факультету, які несуть службу на новорічні свята разом з офіцерами підрозділу організували святкову програму, новорічний стіл та вікторини.

«Святкування Нового року пройшло у теплій обстановці. Незважаючи на те, що ми на свята залучені до несення служби, настрій все одно гарний, тому що поруч зі мною найкращі друзі», – ділиться враженнями солдат Владислав Клименко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ