новини

Як в Академії навчали дітей правилам дорожнього руху

07.06.2021 10:29

У Національній академії Національної гвардії України пройшла інтерактивна гра «Правила дорожнього руху очима дітей». Гра присвячена тижню безпеки дорожнього руху. Організували її представники факультету логістики для дітей офіцерів навчального закладу.

Під час гри ведучі загадували малечі загадки, які стосувалися дорожніх знаків та ставили запитання щодо правил дорожнього руху.

Захопила хлопців та дівчат гра «Крокодил». Учасники повинні були без жодного слова, за допомогою рухів, міміки і жестів показати слова, а інші – відгадати.

«Я, як ведучий отримав задоволення від спілкування з дітьми. Сподіваюсь, що ця гра допомогла дітлахам повторити і закріпити правила дорожнього руху, розвинула творчу активність. Головне, що їм було цікаво та весело», – зазначив курсант Ігор Пономаренко. – Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я».

За словами батьків, такі заходи навчають дітей дотримуватися правил дорожнього руху, орієнтуватися в дорожній ситуації та розвивати вміння працювати в команді.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ