новини

Як відбувається навчання у Навчальному центрі Академії під час карантину

10.04.2020 09:21
Курсанти факультету логістики проходять підготовку у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України.

Нагадуємо, що з початком карантину, у навчальному процесі Академії відбулись зміни. Заняття продовжуються, але проходять в аудиторіях з курсантами, загальна кількість яких не перевищує 10 осіб, або ж як у навчальному центрі на відкритих майданчиках. Заняття з фізичної підготовки, ранкова фізична зарядка, спортивно-масова робота, індивідуальні тренування з військовослужбовцями проводяться на відкритому повітрі в полегшеному варіанті.

Майбутні спеціалісти тилового напрямку, озброєння та військової техніки навчаються на відкритих майданчиках, полігонах  та відпрацьовують практичні заняття. Курсанти навчаються водінню вантажних автомобілів, виконують стрільби, та вивчають логістичне забезпечення Нацгвардії.

У навчальному центрі створені всі умови для забезпечення навчання, проживання, харчування та лікування  особового складу.

Значну увагу приділено дотриманню профілактичних заходів щодо COVID-19. Перед кожним прийомом їжі та після проходить обов’язкова дезінфекція рук спеціальними засобами. Медики постійно опитують особовий склад про стан здоров’я та вимірюють температуру. Крім того, у навчальному центрі функціонує стаціонарна медична частина із сучасним обладнанням. Особлива увага приділяється  організації приготування та прийому їжі. У навчальному центрі функціонує нова їдальня, яка може забезпечити якісне харчування особового складу. Облаштовано додаткові місця для прийому їжі, завдяки цьому і не має скупчення людей.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ