новини

Юрій Лебідь: «Хочу подякувати всьому колективу Академії за те, що готуєте справжніх офіцерів для Національної гвардії України»

29.01.2021 11:22

 

У Національній академії Національної гвардії України відбулося заключне засідання державної екзаменаційної комісії випускників. На засіданні були присутні голова комісії заступник командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Лебідь, начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський, його заступники, начальники факультетів та кафедр.

«Як голова комісії, хочу сказати, що в процесі атестації, випускники успішно підтвердили свої знання та практичні навички. 11 гвардійців, які завершили навчання із відзнакою, є цьому якнайкращим підтвердженням, - зазначив генерал-лейтенант Юрій Лебідь. - Я хочу подякувати всьому колективу Академії за те, що готуєте справжніх офіцерів для Національної гвардії України. Це вмотивовані та цілеспрямовані лейтенанти, які з впевненістю дивляться у майбутнє».

Під час засідання, заступник начальника навчально-методичного центру – начальник навчального відділу полковник Андрій Горбунов зачитав списки випускників, які успішно склали усі іспити та цього тижня закінчили навчання.

Цього року атестації підлягало 154 особи, 135 з яких військовослужбовці. 124 курсанти отримали офіцерське звання «лейтенант» та дипломи державного зразка, після чого молоді офіцери відправляться до військових частин НГУ для подальшого проходження служби. Разом із ними випускаються 19 слухачів та студентів денної форми навчання.

11 курсантів-бакалаврів виявили бажання продовжити навчання та отримати освітній рівень «магістр» тактичного рівня військової освіти, тому залишаютьcя на п’ятий рік.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ