новини

Юристи Академії Нацгвардії покращили знання щодо правової роботи

01.10.2021 08:54

У Національній академії Національної гвардії України пройшли дводенні навчальні збори з представниками юридичної служби.

Збори організовані представниками Головного управління Національної гвардії для начальників юридичних служб та юрисконсультів територіальних управлінь, представників Академії, військових частин та установ Національної гвардії України.

З вступним словом до учасників навчального збору звернувся начальник юридичного управління Головного управління Національної гвардії України полковник юстиції Дмитро Щетинін.

З доповіддю про стан юридичного забезпечення діяльності Національної академії виступив начальник юридичної служби Академії підполковник юстиції Ігор Волков.

«Представниками юридичної служби Академії забезпечено представництво інтересів МВС України та Академії у великій кількості судових справ та під час виконання судових рішень. На високому професіональному рівні здійснюється юридичне супроводження повсякденної діяльності та освітнього процесу. Загалом результати діяльності юридичної служби Академії отримали позитивні відгуки», - зазначив начальник юридичної служби Академії підполковник юстиції Ігор Волков.

Протягом зборів юристи Академії отримали нові знання та навички, необхідні для здійснення ефективного правового супроводження основної діяльності військових частин (закладів вищої освіти) та представлення їх інтересів в судах та інших органах. В загальному колі учасники зборів розглядали питання щодо виконання обов’язків юристами у повсякденній діяльності та під час участі в ООС.

«Проведення подібних заходів обов’язково сприятиме вирішенню цілого комплексу завдань, спрямованих на покращення правової роботи в Академії», - підкреслила учасниця зборів, юрисконсульт юридичної служби Академії старший лейтенант Вікторія Блізнова.

Завершилися збори підведенням підсумків та уточненням завдань на наступний період.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ