новини

З Днем Збройних сил України!

04.12.2020 17:35

 

Якщо ви очікуєте чергове динамічне відео про спецпризначенців чи стрибки з парашутами, то це точно не воно. 6 грудня – День Збройних сил України і в цьому відео ми покажемо чим насправді важливі для наших курсантів їх побратими з міністерства оборони. В Академії багато курсантів з військових сімей і вони поділилися власними історіями про батьків, які проходять службу в підрозділах Національної гвардії та Збройних Сил України. Хто, як не діти військових, зможуть більше розповісти про роботу батьків, про їх почуття та мрії.

У кожного з них своя історія, проте вона переплетена однією думкою - не важливо з якої ти військової структури, головне, що ми виконуємо спільне завдання та обов’язок – захист та безпека України. І тільки разом ми зможемо забезпечити мир та спокій українським родинам та показати, що сучасна армія – боєздатна, а Україна – незламна та незалежна.
Ми вітаємо побратимів зі Збройних Сил України зі святом! Бажаємо захисникам України міцного здоров’я, сил, витримки, мирного неба та процвітання. Дякуємо за вашу мужність та професіоналізм.
Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

У нашому відео, яке триває майже 4 хвилини – справжні емоції та почуття, тому це відео треба не просто дивитись, а відчувати! Тож до перегляду та приємних відчуттів!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ