новини

З сержантським складом Академії провели заняття із індивідуальної підготовки

09.12.2020 17:07

 

У Національній академії Національної гвардії України в рамках індивідуальної підготовки проводились заняття із сержантсько-старшинським складом. Основна мета занять - підвищення ефективності індивідуальної роботи та забезпечення виконання завдань за призначенням, збереження життя та здоров’я особового складу, підтримання належного рівня військової дисципліни.

«Роль та місце сержантів у забезпеченні виконання підрозділами завдань за призначенням важко переоцінити, – наголосив головний старшина Академії старший прапорщик Олексій Страхов. - Ефективність виконання бойового завдання, збереження життя та здоров’я особового складу залежить саме від чітких дій сержантів, які є однією із основ Національної гвардії України».

Протягом дня із військовослужбовцями Академії було проведено заняття, які сприяють більш злагодженій роботі з особовим складом. Так, сержанти практикували заняття з тактичної, вогневої, стройової та фізичної підготовки.

«Нині на головних сержантів покладається низка завдань щодо забезпечення ефективної діяльності сержантів підрозділів та організації індивідуальної підготовки особового складу, - зазначив старший прапорщик В’ячеслав Белінський. – Заняття, які постійно проводяться із сержантсько-старшинським складом Академії Нацгвардії, сприяють забезпеченню дотримання належного рівня військової дисципліни, налагодженню діалогу з солдатами, а також підвищують їх мотивацію до більш тривалого проходження військової служби».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ