новини

З сержантським та старшинським складом Академії провели навчальні збори

19.02.2021 15:12

У Національній академії Національної гвардії України пройшли навчальні збори із головними сержантами рот, взводів та командирами відділень. Основна мета занять – підтримання знань, розвитку умінь, закріплення навичок, необхідних командирам відділень та головним сержантам (старшинам) для виконання своїх посадових обов’язків, а також при проведенні занять з підлеглим особовим складом.

«Збори організовані для підвищення ефективності індивідуальної роботи та забезпечення виконання завдань за призначенням, – наголосив головний старшина Академії старший прапорщик Олексій Страхов. – Робота з людьми, індивідуальна підготовка, дисципліна, організація внутрішнього розпорядку дня – наші першочергові завдання».

Протягом дня з сержантським та старшинським складом Академії були проведені заняття, які сприяють більш злагодженій роботі з особовим складом. Так, сержанти практикували знання з тактичної підготовки військ, загальної тактики, індивідуальної роботи та роботи з особовим складом.

«Сержант повинен бути першим помічником командира у роботі з рядовим, сержантським складом, - зазначив старший прапорщик В’ячеслав Белінський. – Заняття, які постійно проводяться із сержантсько-старшинським складом Академії Нацгвардії, сприяють забезпеченню дотримання належного рівня військової дисципліни, налагодженню діалогу з солдатами, а також підвищують їх мотивацію до проходження військової служби».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ