новини

Заступник командувача НГУ завітав до Київського факультету Національної академії НГУ

15.06.2021 08:57

Київський факультет Національної академії Національної гвардії України відвідав заступник командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Лебідь разом з представниками Головного управління НГУ.

Як відомо, 19 травня 2021 року – Кабінет Міністрів України схвалив утворення вищого навчального закладу Київського інституту Національної гвардії України шляхом виділення Київського факультету Національної академії НГУ зі складу Національної академії НГУ.

У ході зустрічі та роз’яснювальної роботи з особовим складом Київського факультету генерал-лейтенант  Юрій Лебідь зазначив:

«Утворення вищого навчального закладу Київського інституту Нацгвардії України дасть змогу зробити вагомий внесок, як у розвиток так і у розбудову ще одного осередку здобуття вищої військової освіти. Роботи буде багато, так як від нас з вами буде залежати якісна підготовка висококваліфікованих кадрів для підрозділів Національної гвардії України».

Заступник командувача НГУ визначив основні напрямки роботи для реалізації постанови КМУ щодо утворення Київського інституту НГУ та окреслив перспективи для особового складу щодо подальшого проходження служби у новоствореному навчальному закладі.

Група інформації та комунікації Київського факультету НА НГУ