новини

Жителі селища Верхня Писарівка подякували гвардійцям Академії за допомогу у ліквідації пожежі (відео)

17.07.2020 12:24

Сусіди будинку в якому сталася пожежа висловили свою вдячність військовослужбовцям Національної академії Національної гвардії України за допомогу та швидке реагування на надзвичайну ситуацію.

«Я дякую Богу за те, що, в першу чергу, приїхали хлопці з Нацгвардії зі своєю пожежною машиною та погасили вогонь до приїзду пожежників. Своїми швидкими діями вони зупинили вогонь, який міг пошкодити і мій будинок», - розповіла власниця сусіднього будинку Валентина Шаховалова.  

Свою вдячність висловила і голова сільської ради Верхньої Писарівки – Ольга Голов’янська.

«Дякую гвардійцям за те, що зберегли будинки в нашому селі та допомогли ліквідувати пожежу навіть без єдиного постраждалого».

Нагадаємо, що 12 липня близько 23:00 години, під час перевірки служби, підполковник Олександр Куруч помітив пожежу в селищі Верхня Писарівка, що знаходиться біля навчального центру Академії. За повідомленням очевидців горіли дачні будинки. Олександр Куруч оперативно відреагував та здійснив підйом чергової пожежної команди для ліквідації вогню.

Пожежу вдалося ліквідувати спільно з рятувальниками відділення служби ДСНС з міста Вовчанськ та пожежної команди з селища Вільча.

Повністю ліквідувати пожежу вдалося о 03:00 годині. З чотирьох будинків, які вразив вогонь, два вдалося врятувати. Травмованих та загиблих під час пожежі не виявлено. Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують фахівці.

                                               
Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ