новини

60 коробок допомоги від курсантів для бригади «Буревій»

08.04.2024 15:06

Курсанти-психологи третього року навчання Національної академії Національної гвардії передали чергову допомогу військовим на передову. Хлопці та дівчата зібрали 60 коробок допомоги. Продукти харчування, енергетичні напої та батончики, консерви, предмети першої необхідності, грілки для ніг – усе це відправлено бійцям бригади Гвардії наступу «Буревій».  

«Продовжуємо підтримувати наших захисників, які перебувають безпосередньо на фронті. Продовжуємо власним прикладом показувати українцям, що будь-яка допомога нашим бійцям необхідна та закликаємо долучатись. Бо лише разом – ми сила», – зазначає старший сержант Олександр Кандиба.

Зазначимо, що нещодавно курсант гуманітарного факультету Олександр Кандиба, який є ініціатором створення проєкту «Millitary_hub» в Академії, в ефірі Армії FM розповів про волонтерську діяльність курсантів та наголосив на її важливості на сьогодні.

*Курсанти Академії регулярно передають гуманітарну допомогу військовим, які безпосередньо виконують завдання на фронті. Якщо бажаєте долучитися до збору зв’язуйтесь за телефоном: +380970958285 або +380990112704.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ