новини

В Академії перевірили фахову підготовку майбутніх офіцерів-логістів

28.01.2020 18:26

У Національній академії Національної гвардії України триває останній тиждень державної атестації.

Сьогодні випускники факультету логістики за спеціальністю «Менеджмент» склали  комплексний екзамен. Оцінювала роботу комісія, до складу якої входили начальник управління тилу логістики Головного управління Національної гвардії України – заступник начальника логістики полковник Олександр Білецький та викладачі кафедри технічного та тилового забезпечення Академії.

Комплексний екзамен за фахом складався з двох частин. Під час теоретичної частини курсанти відповідали на питання, що стосуються діяльності начальників служб тилу, а саме: начальника продовольчої та речової служби. На практиці вони відпрацьовували завдання, які майбутні офіцери вирішуватимуть на своїх посадах у підрозділах НГУ. Випускники розглядали варіанти покращення харчування, питання порядку продовольчого забезпечення особового складу під час виконання службово-бойових завдань, оформлювали необхідні документи щодо видачі речового майна офіцерам та військовослужбовцям.

«За результатами екзамену можна зробити висновок, що курсанти не тільки оволоділи теорією, а й показали, що готові до вирішення практичних питань, що стосуються логістичного напрямку. Особливо хочу відмітити двох випускників: сержанта Олексія Онацького та старшого солдата Володимира Кобиляцького, які все склали на відмінно. Набуті знання та навички в Академії дозволять курсантам якісно виконувати завдання за призначенням», - зазначив заступник начальника кафедри технічного та тилового забезпечення підполковник Сергій Павленко.

Варто зазначити, що державна атестація випускників проходила у новому спеціалізованому класі логістичного напрямку, який нещодавно відремонтували та ввели в експлуатацію.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ