новини

До гвардійців Академії Нацгвардії завітав «Культурний десант»

25.10.2023 10:10

До військовослужбовців Національної академії Нацгвардії завітали артисти «Культурного десанту» - об’єднання відомих митців, сили яких спрямовуються на Перемогу України. Відомий музикант, телеведучий  та поєт Микола Сєрга є  очільником гурту. Артисти співали пісні, розповідали гуморески та підбадьорували наших героїв.

Програму відкрив Олександр Ремез зі 110 окремої бригади тероборони з побратимами Юрієм Зброжеком (бас-гітара) та Артуром Темченком (кахон).

Концертна програма складалася з авторських пісень виконавців.

«Велика честь для всіх нас сьогодні виступати перед захисниками та захисницями України, - звернувся співак Олександр Ремез. - Ми маємо на меті культурно підтримувати морально-психологічний стан наших воїнів. Наша зброя -  мистецтво і любов до власної культури. Ми підіймаємо бойовий дух та доводимо, що бути українцем - це круто!».

Концертну програму продовжила комедійна акторка стендап жанру та переможниця телешоу «Розсміши коміка» Валерія Мандзюк. ЇЇ влучні жарти ще більш додали позитивного настрою всім присутнім.

Крім того, для гвардійців виступила фіналістка «Голосу країни» Вікторія Деркач. Дівчина - бандуристка та музичний блогер, популяризує свій інструмент та допомагає людям музикою.

Не менш цінним подарунком для гвардійців стало спільне фото зі співаками та музикантами «Культурного десанту».

Наостанок начальник Академії вручив артистам пам’ятні подарунки. В свою чергу, колектив залишив на згадку прапор з автографами, який було передано до музею Академії. 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ