новини

Гвардійці Академії долучились до благодійної акції «Книги героям»

07.04.2023 16:21

Курсанти та офіцери Академії зібрали україномовні книжки для захисників і захисниць, які перебувають на лікуванні та реабілітації у закладах охорони здоров’я органів системи Міністерства внутрішніх справ та Міністерства оборони України.

Військовослужбовці Академії зібрали та передали до Територіального медичного об’єднання Міністерства внутрішніх справ України та Військово-медичного клінічного центру Міністерства оборони України по 80 книг.

Серед яких детективи, наукова фантастика, історичні романи, книги психологічної спрямованості, класика української літератури, ілюстровані альбоми з описами регіонів України.

«Дуже хотілося, підтримати наших героїв, тому ми привезли книжки для того, щоб урізноманітнити їх дозвілля у лікарні й посприяти скорішому одужанню. Ми підібрали актуальні книжки та бестселери, щоб під час читання час трошки зупинявся і можна було справді поринути в цікаві історії» -, розповів заступник командно-штабного факультету по роботі з особовим складом.

Зазначимо, що Академія Національної гвардії України регулярно долучається до благодійних акцій на підтримку, як цивільних громадян, так і захисників України.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації та комунікації НА НГУ