новини

Курсанти долучилися до благодійного турніру з кросфіту

12.12.2023 08:27

У Харкові пройшов благодійний турнір з кросфіту на підтримку Зброй­них сил Ук­ра­їни. Усі охо­чі змог­ли зро­би­ти свій вне­сок на під­трим­ку військових за­ра­ди на­шої спіль­ної ме­ти - пе­ре­мо­ги.

У змаганнях взяли участь курсанти командно-штабного факультету, молодший сержант Микола Погоріляк та солдат Роман Заліско. Тренер команди – начальник кафедри фізичної підготовки та спорту полковник Артем Турчинов.

Команда гвардійців «NAVI» продемонструвала свої спортивні здібності у вправах на силу і витривалість.

На першому етапі кожна команда за 16 хвилин мала зробити кидки м’яча в ціль, підтягнутися на турніку та підняти штангу над головою. Другий комплекс вправ - за 8 хвилин зробити бурпі з перестрибуванням штанги та підняти штангу над головою. Третій комплекс передбачав веслування на тренажері та перетягування каната. Завершили дружній чемпіонат з кросфіту взяттям штанги на груди з вису.

«Це мій перший досвід у змаганнях. Оскільки змагання командні, найважливішим завданням була згуртованість команди. Вправи були нелегкі, і повторень було багато, але ми з гордістю впорались з усіма завданнями. Загалом вважаю, що благодійний турнір демонструє єдність народу та армії», - говорить солдат Роман Заліско.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ