новини

Курсанти привітали поранених побратимів та вихованців дитячого будинку з Великоднем

05.05.2024 16:09

Напередодні Великодня курсанти Національної академії Національної гвардії України відвідали та привітали поранених побратимів, які знаходяться на лікуванні у медичному закладі для захисників, та вихованців дитячого будинку.

 

Гвардійці поспілкувались із бійцями, передали пасочки та побажали скорішого одужання.

 

«Гвардійці Академії на постійній основі відвідують побратимів, які перебувають на лікуванні у шпиталях. Ми робимо все для того, аби підтримати наших героїв. Цього разу ми привезли пасочки для того, щоб підбадьорити морально наших героїв та подарувати маленьку частинку свята», - розповіла курсантка гуманітарного факультету Тетяна.

 

Також гвардійці завітали до дітей, які ростуть у дитячому будинку окрім солодощів курсанти спілкувались із малечею та грали разом на  майданчику.

 

«Регулярні зустрічі з малечею стали доброю традицією. Час разом не лише цікавий для нас, але й корисний,  бо ти забуваєш про якісь рутинні справи та розчиняєшся в дітях та їх історіях. Найважливіше, це провести час разом з дітьми й дати їм зрозуміти що вони важливі», - розповідає курсовий офіцер гуманітарного факультету капітан Віталій Мокрозубов.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ